4# anledningar att investera i ett par bluetooth hörlurar

Älskar du att lyssna på musik eller att träna med musik i öronen? Dina hörlurar påverkar både ljudet och upplevelsen. Även om du främst lyssnar via datorn eller surfplattan är dina hörlurar viktiga. Här är dina 4# anledningar att investera i ett par bluetooth hörlurar.

1 #Bluetooth hörlurar – slipp sladden och få mer frihet

Den stora skillnaden mellan vanliga hörlurar och bluetooth hörlurar är att du slipper sladden. Det är många som tänker att sladden mellan mobilen, datorn eller surfplattan och hörlurarna inte är något problem. Sedan testar de bluetooth och är sålda. Det finns en orsak till att när man väl köpt sina första bluetooth hörlurar, så går man inte tillbaka till sladdmodellen. Du slipper sladden och får så mycket mer frihet. När du väl testar hörlurar utan sladd inser du hur sladden har begränsat dig. Köp dina bluetooth hörlurar hos Teknikdelar som har allt från AirPods till Galaxy Buds Plus.

2# När du ska jogga

Du sätter på spellistan för löpturen, sätter fast mobilen på ett träningsbälte eller lägger den i en ficka och så i med hörlurarna i öronen. Du kan röra dig precis hur du vill utan att bli störd av en sladd som tvinnar sig.

3# Dela hörlurar på säkert coronaavstånd

Du sitter på bussen och lyssnar på en jättebra låt eller podcast. Ge din kompis en bluetooth hörlur och lyssna tillsammans på säkert coronaavstånd! När ni delar bluetooth hörlurar kan ni också sitta mycket bekvämare, än när ni båda måste luta er fram litegrann mot mobilen för att sladden ska räcka.

4# Träna till YouTube

Har du upptäckt alla träningsvideor som finns på YouTube? Du behöver inte gå till gymmet för att få träna loss till skön musik. Ett problem är dock ljudet, särskilt om du bor i lägenhet eller har andra i hemmet som du inte vill störa. Eller inte vill att de ska höra dig träna. Har du bara vanliga sladdhörlurar till din dator eller surfplatta blir det att träna utan allt för mycket pepp i öronen. Om du däremot har bluetooth hörlurar kan du träna hur mycket du vill med peppande och inspirerande musik i öronen samtidigt som du ser träningsfilmen på din surfplatta – utan att någon annan hör något. Tips: köp en träningsmatta att träna på om du är orolig för att dina steg och rörelser kommer att höras.